Gastgezin

Wat houdt een gastgezin in? 

Een gastgezin is een liefdevol thuis waar één van onze pups (een teefje) met acht weken naar toe gaat. De pup groeit bij jullie op en is onderdeel van jullie gezin. Als gastgezin krijgt u van ons uw eigen doodle zonder daarvoor de aanschafprijs te betalen. De hond zal dan deel uit maken van ons fokprogramma. Alle kosten zoals voer, dierenartskosten, trimsalon, vaccinaties, verzekering en hondentrainingen zijn voor het gastgezin. De kosten voor het fokken zijn uiteraard voor Doodles@Home.

 

Keuring

Als de doodle een leeftijd van 12 maanden heeft bereikt wordt deze gekeurd en zullen er een aantal gezondheidstesten worden afgenomen. Als de keuringen en testen positief zijn, kunnen wij de doodle toevoegen aan ons fokprogramma. Alle testen kunnen op één dag door de dierenarts worden uitgevoerd. Wordt de doodle goedgekeurd dan zullen wij maximaal 4 keer fokken met de hond. 

 

Wanneer gaat de doodle terug naar de fokker? 

Wanneer jullie hond zwanger is zal zij een week voor de bevalling naar ons komen. Als de pups 8 weken oud zijn komt jullie hond weer naar huis. Wij zullen deze weken erg goed voor jullie hond zorgen zodat zij zich snel thuis voelt. Tijdens deze periode houden wij intensief contact om jullie zoveel mogelijk te betrekken in deze bijzondere weken. Nadat de hond de vier nestjes heeft gekregen wordt zij op onze kosten gesteriliseerd en gaat zij met pensioen. 

 

Voordelen van een gastgezin?

• Geen aanschafprijs voor de doodle

• Geen wachtlijst 

• Bijzonder om een puppyperiode van dichtbij mee te maken

• Tijd voor een lange reis en/of verbouwing terwijl de hond een nestje krijgt 

• Goede begeleiding van de fokker 

• 100% goedgekeurde Doodle 

 

Heb je wellicht meer vragen en lijkt het je leuk om gastgezin te worden? Neem contact met ons op. Wij kijken uit naar een intensieve samenwerking!

 

Doodles@Home 

CONTACTGEGEVENS

ONS ADRES

 

Langeweg 93

3245 KG Sommelsdijk

Telefoon: +31(0) 187 48 00 85

Mobiel:  +31(0)6 4986 7262